Picknick in het Park

Met veel plezier introduceren wij onze nieuwe actie voor het goede doel: Picknick in het Park!

Op vrijdag 28 juni wordt het speelveld naast het Theehuis in het Odapark omgetoverd tot een sfeervolle ‘Picknick in het Park’. Wanneer de zon deze avond ondergaat, wordt de picknick locatie feestelijk verlicht met lampjes en kaarsen. 
Zelf zorg je voor je eigen picknickmand met lekkernijen. Bereid thuis of met degene met wie je komt lekkere hapjes of een koude maaltijd, wat je zelf lekker vindt. De benodigde tafels, stoeltjes en servies worden door ons beschikbaar gesteld. Wij zorgen voor een fijne zitplaats aan een mooi gedecoreerde tafel, alles in een sfeervolle witte uitstraling. De avond wordt opgeluisterd met livemuziek, artistieke acts en entertainment. De dresscode voor deze avond is wit.
 
Goede doel
De opbrengst van “Picknick in het Park” komt ten goede aan Kindervakantiewerk Venray. Zij willen graag een laser game set aanschaffen. Met dit spel kunnen zij met grote groepen kinderen gaan laser gamen in het bos en op de zandvlakte. Het spreekt  zowel jongere als oudere kinderen aan: het stimuleert om te rennen, uit te kijken en samen te werken.  
 
Kaarten 
Voor EUR 18,50 kun je deelnemen aan ‘Picknick in het Park’. Wij zorgen voor water. En natuurlijk mag een alcoholische versnapering niet ontbreken. Mooie wijnen en bier kunnen tegen betaling worden besteld en ook daarvan gaat de opbrengst naar Kindervakantiewerk.
 
Wit en licht
Lichtjes, muziek en een idyllische sfeer in wit op deze mooie plek tussen kunst en natuur, het belooft een onvergetelijke avond te worden. Hoe leuk is het om deze picknick samen te beleven met familie en vrienden? De picknick vindt plaats van 18.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) en is bedoeld voor volwassenen.

We gaan uit van prachtig weer, mocht het regenachtig worden, dan zullen we gebruik maken van het Theehuis.
Wil je zeker zijn dat jij en je vrienden of je familieleden van de partij zijn? Reserveer dan nu je kaarten via:


Button

Deze picknick wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van:


sponsoren picknick v2 1 

Wie wij zijn

Kiwanis Club de Rooyse Ladies is een serviceclub die haar oorsprong vindt in het voorjaar van 2003. Doelstelling van de club is om door onderlinge vriendschap en met ieders individuele kwaliteiten, goed te doen in de geest van de grondregels van Kiwanis International. Zo organiseren de Rooyse Ladies jaarlijks diverse activiteiten voor een zo groot mogelijk publiek waarmee goede doelen voor met name kinderen uit eigen regio ondersteund worden.

Na een een jaar waarin we hard gewerkt hebben aan het kookboek is het tijd om, zoals de achterkant van het kookboek vermeld, na te genieten. We hebben het tweede kookboek voltooid en bestaan in 2023 alweer 20 jaar! Tijd voor een feestje maar ook tijd om te kijken waar we nu staan. Wat nemen we mee naar het nieuwe jaar, wat willen we achter laten in het oude jaar en wat kunnen we introduceren?

 

Samen inzetten voor het welzijn van kinderen, dat is ons doel! Met de verkoop van ons kookboek kunnen we een prachtig bijdrage leveren aan een nieuw kinderkunstwerk voor het Odapark.
Nu het boek klaar is krijgen weer meer ruimte om mooie herinneringen te maken en nieuwe plannen samen te maken.

 

Kortom het nieuwe thema voor het bestuursjaar is: Balans & Balanceren. 

Goede doelen

De goede doelen die de Rooyse Ladies onder andere ondersteunen zijn:

Odapark Venray, Speelgoedbank, Sinterklaasbank Noord limburg,
VOKK, Stop Tetanus, De Hazekeutel, IVN,
Kinderhospice de Glind, Sint Nicolaasgilde Venray,
Koninklijke Harmonie Euterpe, Kindervakantiewerk Venray,
Focus Venray

Blijde gezichtjes!

Dankzij het organiseren van activiteiten waaraan veel mensen deelgenomen hebben en we sponsoring hebben mogen ontvangen van lokale bedrijven, hebben we veel kinderen in de regio kunnen ondersteunen. En daar blijven we het voor doen!
Voor de blijde gezichtjes!

Lees meer

Nieuws & Activiteiten

Picknick in het Park

Met veel plezier introduceren wij onze nieuwe actie voor het goede doel: Picknick in het Park! Op vrijdag 28 juni wordt het speelveld naast het…

Lees meer

Balans en balanceren - thema 2023-2024

Balans en balanceren   Wij hebben het afgelopen jaar een heel mooi bedrag mogen geven aan het Odapark in Venray. In dit mooie…

Lees meer

Succesvolle lancering kookboek

Na een jaar hard werken, is op 8 oktober 2022 het kookboek ‘Venrayse Favorieten’ op feestelijke wijze gelanceerd in de schouwburg van Venray. Hartstikke…

Lees meer

Sponsoren