Vierde Roefeldag op 14 juni 2019

Met veel plezier organiseren de Rooyse Ladies dit jaar op vrijdag 14 juni voor de vierde keer de ROEFELDAG. Als Kiwanis Club de Rooyse Ladies zijn wij erg blij met de deelname van de vele enthousiaste bedrijven en organisaties in en rondom Venray. Dankzij deze medewerking waren de voorgaande drie edities een groot succes.

Dit jaar krijgen 400 leerlingen van groep 8 (leeftijd gemiddeld 12 jaar) van 14 basisscholen de kans om een hele dag te ‘roefelen’ (= snuffelen/rondneuzen) in de wereld van volwassenen. De leerlingen maken kennis met winkels, kantoren, non-profit instellingen, fabrieken, ontwerpbureaus, zorginstanties, horeca, brandweer, ambulance, sportclubs, garages, overheidsinstanties, en nog veel meer organisaties. Zij mogen meekijken en meewerken in een omgeving waarin volwassenen zich dagelijks begeven in werk en vrije tijd.

Momenteel zijn de Rooyse Ladies de bedrijven aan het bellen. Wilt u zich spontaan aanmelden mail dan naar roefeldag@kiwanisderooyseladies.nl
Zet in die mail uw contactgegevens en er wordt contact opgenomen.

Bepakt en bezakt op pad