Rooyse Ladies in actie voor Kidzbase: groot succes!

Tijdens een zonovergoten paaszaterdag kwamen de dames van de Rooyse Ladies in actie voor Kidzbase. Op het Schouwburgplein, in de Grotestraat en op de Grote Markt verkochten zij violieren waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Mede dankzij de samenwerking met September Bloemsierkunst, een van de vaste sponsoren van de activiteiten van Kiwanis Club de Rooyse Ladies, werd de actie een groot succes! Er werd een bedrag van EUR 1.500 bij elkaar gebracht voor KidzBase.
KidzBase probeert met mooie projecten kleur te geven aan het leven van beschadigde kinderen in Noord- en Midden-Limburg. Kinderen die thuis helaas niet veilig kunnen opgroeien en wonen in een gezinshuis of woongroep.

Stichting KidzBase kijkt naar wat deze kinderen nodig hebben en met kleinschalige activiteiten willen zij veel kinderen een glimlach op hun gezicht bezorgen.
Met uitverkochte kramen en een tevreden glimlach op hun gezicht konden de Rooyse Ladies dit project op het einde van de zaterdagmiddag als zeer geslaagd afsluiten.