Rooyse Ladies in actie met violieren voor KidzBase!

Kiwanis Club de Rooyse Ladies organiseert op Paaszaterdag 20 april haar jaarlijkse violierenactie in het centrum van Venray. De opbrengst zal ten goede komen aan Kidzbase. Deze actie wordt wederom georganiseerd in samenwerking met September Bloemsierkunst.

KidzBase – omdat kinderen speciaal zijn!
Heerlijke momenten voor een kind: zonder zorgen, onbekommerd spelen, met een knuffel en een aai van vader of moeder en het veilige gevoel dat je familie er voor je is. Dat is wat je ieder kind gunt. Helaas zijn er te veel kinderen waarvoor die momenten van onbezorgdheid zeldzaam zijn. Zij kunnen thuis niet veilig opgroeien in hun eigen gezin en wonen in een gezinshuis of woongroep. Stichting KidzBase kijkt naar wat deze kinderen nodig hebben en wil met kleinschalige projecten deze kinderen het gevoel geven dat ze specaal zijn. Zij organiseren (jaarlijks terugkerende) projecten zoals het aanbieden van zwemles, het verzorgen van fietsen, kleding en schoenen, toiletartikelen of een kappersbezoek. Ook creëren zij herinneringen door bijvoorbeeld een bezoek aan Toverland, een Off Road dag of een sinterklaascadeau. Daarmee kan KidzBase het leven van heel veel kinderen in de regio kleur geven en hen een glimlach op hun gezicht bezorgen.
Daar willen de Rooyse Ladies graag bij helpen!

September Bloemsierkunst is een van de vaste sponsoren van de activiteiten van Kiwanis Club de Rooyse Ladies. Door de violierenactie op deze manier te sponsoren, ondersteunen zij op bijzondere wijze het goede doel van 2019, KidzBase.

Op Paaszaterdag zullen de Rooyse Ladies in het centrum te vinden zijn op het Schouwburgplein, de Grote Markt en in de winkelstraten. Violieren zijn sterke bloemen en bekend om hun heerlijke zoete geur. De prachtige fleurige bloemen worden te koop aangeboden voor € 5,- per bos. Wilt u nu al zeker zijn van uw bloemen of gewoon op voorhand al een bestelling plaatsen? Dan kan dat door te mailen naar communicatie@kiwanisderooyseladies.nl