Rooyse Ladies halen € 1.800 op voor de Speelgoedbank Venray!

Op zaterdag 15 april zijn de dames van Kiwanis Club de Rooyse Ladies druk in de weer geweest met het verkopen van violieren. Deze actie werd in samenwerking met September Bloemsierkunst georganiseerd, speciaal vanwege het 25-jarig jubileum van de bloemenzaak. De verkoop bracht maar liefst € 1.800 op.

Op meerdere locaties in het centrum waren de Rooyse Ladies actief om bloemen te verkopen voor het goede doel. Het is mooi om te ervaren hoe begaan veel mensen in Venray zijn met een goed doel als de Speelgoedbank. Zelfs mensen die elders al bloemen hadden gekocht, kochten een bosje voor het goede doel.

Het bestuur van de Speelgoedbank is uiteraard zeer blij met de opbrengst en kan mede door deze bijdrage zich in blijven zetten voor het mooie doel.

Najaarsactiviteit
Op zondag 5 november organiseert Kiwanis Club de Rooyse Ladies haar volgende fundraisingactiviteit. Noteer deze datum alvast in de agenda. De details van deze activiteit zullen later bekend gemaakt worden.