Kunstig Genieten van Wijn een groots succes

Op zondag 5 november hebben de dames van Kiwanis de Rooyse ladies in het nieuwe Venrayse museum een wijnproeverij georganiseerd die werd gecombineerd met een kunsttentoonstelling.
Het is een groot succes geworden; ruim 125 gasten hebben genoten van de prachtige kunst, heerlijke wijnen en bijpassende hapjes.

Kunsttentoonstelling bezoeken?
De tentoonstelling is samengesteld met heel diverse werken van kunstenaars uit de eigen regio en is in het Venrays Museum aan het Monseigneur Goumansplein nog tot en met 17 december 2017 te bezoeken. De entree bedraagt EUR 2,50. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het goede doel. Voor houders van de museumjaarkaart is de tentoonstelling overigens gratis te bezoeken.

Samenwerking 

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Kunstwerkplaats Venray, het Venrays Museum, Wijn & Bistrobar Samen en de sponsoren van de Kiwanis. Zonder de inzet van al deze partijen was het niet mogelijk geweest om deze middag te organiseren.

Schenking aan Speelgoedbank venray
Naast de opbrengst van de middag en de entreegelden van de tentoonstelling wordt ook een deel van de opbrengst van de verkoop van de tentoongestelde werken geschonken aan de Speelgoedbank Venray. Na sluiting van de tentoonstelling zal het definitieve bedrag van de schenking bekend worden gemaakt.

Scroll Up